Balanssi

PAREMPAA OLOA JA BALANSSIA ELÄMÄÄSI – TERVETULOA!

Fysioterapia- ja osteopatiapalvelu Balanssi Oy on vuodesta 1995 toiminut terveyden- ja hyvinvointialan yritys Alahärmän keskustassa. Toimintamme tärkein tavoite on hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen, turvallinen ja laadukas työ hyvinvointisi parhaaksi.

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

Fysioterapialla ennaltaehkäistään ja parannetaan tuki- ja liikuntaelinongelmia. Näitä ovat esimerkiksi niska-hartiaseudun ja alaselän lihas- ja nivelperäiset vaivat sekä polven, lonkan, olkapään, nilkan ja ranteen kiputilat.

Klassinen hieronta

Hieronta rentouttaa koko kehon lihaksia. Hieronta vähentää lihaskireyksiä, hoitaa ja ennaltaehkäisee erilaisia kiputiloja, vilkastuttaa lihasten aineenvaihduntaa, vähentää stressiä ja lisää hyvää oloa. Hieronnan esihoitona voidaan käyttää erilaisia lämpö- ja kylmähoitoja tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Osteopatia

Osteopatia on erityisesti niveliin, selkärangan nikamiin ja pehmytosiin kohdistuvaa kevyttä käsin tehtävää hoitoa. Hoito on rauhallista ja kehoa kuuntelevaa.

Fysioterapia on fysioterapiatieteeseen perustuvaa terapiaa, jonka tavoitteena on tukea yksilön terveyttä ja hyvinvointia edistämällä hänen toimintakykyään, työkykyään ja liikkumistaan arjessa. Fysioterapiassa huomioidaan kokonaisvaltaisesti yksilön liikkumis- ja toimintakykyyn vaikuttavat tekijät ja pyritään edistämään näitä yksilön omassa ympäristössä.

Ammattilaisemme

Helena

Yrittäjä, fysioterapeutti (elv), osteopaatti, lymfaterapeutti, työfysioterapeutti,personal trainer

Erkki

Yrittäjä, koulutettu hieroja

Mari

Fysioterapeutti