Kopsotin talli

Seikkailu odottaa sinua!

Juupajoo kun on kivaa.

Kosolan Talli on koko perheen ratsastustalli. Tarjoamme monipuolisia hevoskokemuksia vauvasta vaariin. Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset ratsastajat. Pienet ryhmät takaavat hyvän opetuksen. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Hevosemme ja ponimme ovat hyvin koulutettuja sekä luonteeltaan kilttejä. Teemme työtämme lasten ja nuorten parissa suurella sydämellä. Hevosten hyvinvointi on meille tinkimätön asia. Tutustu hevosiimme.

Jos haluat käydä säännöllisesti ratsastamassa, helpoin tapa on varata vakiotunti sopivasta ryhmästä. Ratsastustunnin voi maksaa joko ostamalla tuntikortin tai maksamalla käteisellä. Lisää tietoa ryhmien ajankohdasta löydät ratsastustunnit-sivulta.

M Kopspto
”Mukava, ahkera, määrätietoinen tallin sydän”
040 5963746Kuva: Tuulia Nelimarkka

KEVÄÄN RYHMÄT ALKAVAT VKOLLA 2

KEVÄÄN JUMPAT ALKAVAT VKOLLA 2. TI 7.1 MAANANTAI-ILLAN JOOGA HÄRMÄN LUKION SALISSA ALKAA 13.1.2020 KLO 19.00 MA 17.30 AIKUISEN NAISEN KUNTOSALI-CIRCUIT /Helena MA 19.00 JOOGARYHMÄ ALOITTELIJOILLE/Härmän lukion sali /Helena TI   10.00 KAIKENIKÄISTEN NAISTEN KUNTOSALI /Minna TI   13.00 HÄRMÄN SYDÄNYHDISTYKSEN KUNTOSALI/Eki KE 18.30 KUNTOSALI-CIRCUIT /Saija TO 10.00 KAIKENIKÄISTEN NAISTEN KUNTOSALI /Anna  UUSI RYHMÄ !! TO 17.30 …

Lue lisää

BALANSSILLE MYÖNNETTIIN MAAKUNNALLINEN YRITTÄJÄPALKINTO 2017

Saimme vastaanottaa Suomen 100-vuotisjuhlan aattona Maakunnallisen Yrittäjäpalkinnon 2017. Lämmin kiitos Etelä-Pohjanmaan Yrittäjille todella yllättävästä huomionosoituksesta.ja upeasta juhlasta. Palkinto kuuluu ehdottomasti koko työyhteisölle ja oman perheen tukijoukoille.Iso KIITOS myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Kiitos myös kaikista mieltä lämmittävistä muistamisista joita saimme huomionosoituksen johdosta. Työ hyvnvoinnin ja terveyden hyväksi jatkuu uudella innolla 🙂

Lue lisää